zatvorenI bazenI i wellness

Duga Uvala otvara vrata i izvan ljetne sezone

0
Od subote 17. prosinca posjetite zatvorene bazene i wellness u Dugoj Uvali
Od subote 17. prosinca posjetite zatvorene bazene i wellness u Dugoj Uvali

Duga Uvala, koja je od Pule udaljena samo dvadesetak kilometara, od subote 17. prosinca.2016. godine svim gostima nudi zatvorene bazene i popratne sadržaje, svaki dan od 10 do 18 sati.

Bazeni s grijanom morskom vodom nalaze se odmah do Hotela Duga Uvala (ex Hotel Croatia). Veliki bazen za rasplivavanje, dužine 25 metara (s 5 plivačkih staza), dubine od 120 cm do 190 cm, atraktivan je ne samo za kupače-rekreativce, već i za aktivne sportaše. Uživanju djece namijenjen je mali bazen (dubine 45 cm), a tu je i vrući jacuzzi s podvodnim masažama (zračnom i vodenom). Temperatura vode u bazenima je 27-28 stupnjeva (odnosno oko 36 stupnjeva Celzijevih u jacuzziju). Uz bazene su postavljene ležaljke za odmor.

Posjetiteljima su na raspolaganju i saune: finska sauna (suha, temperature i preko 80 stupnjeva Celzijevih) i turska sauna (parna, uz temperaturu oko 40 stupnjeva Celzijevih), uz prostor za odmor.

Konačno, gostima su na raspolaganju i teretana (s određenim spravama za vježbanje, koje će se s vremenom nadopunjavati) te dvorana za vježbanje – jogu, pilates i slično. Uz prethodnu najavu i dogovor, u ponudi su i masaže. Kompleks uključuje i svlačionice (s ormarićima za garderobu), tuševe i sanitarne čvorove, a na ulazu u bazen je i mali caffee bar. Parking za goste je besplatan.

Cijene ulaznica

Ulaznica za bazene ima vrlo popularnu cijenu od samo 40,00 kuna (dnevna ulaznica za odrasle osobe) odnosno 200,00 kuna (mjesečna ulaznica). Djeca do 12 godina i stariji od 65 godina plaćaju 50% pune cijene. Dodatni poseban popust nudimo parovima i obiteljima – provjerite u cjeniku!

Ulaznica za saune (sat vremena) iznosi 60,00 kuna, a ulaznica za fitness (teretana i dvorana za vježbanje) 20,00 kuna (dnevna ulaznica) odnosno 100,00 kuna (mjesečna ulaznica).

Grupama (sportskim klubovima, školama i drugima) nudimo posebne popuste. Organiziramo rekreativne i zabavne sadržaje, kao i proslave – po dogovoru i uz prethodnu najavu (uz ponudu usluge smještaja, hrane i pića u Hotelu Duga Uvala).

O Dugoj Uvali

Duga Uvala je tiha oaza, prekrasna uvala na istočnoj obali Istre, popularno ljetno odredište, omiljeno među obiteljima s djecom, ali i drugim gostima, sa šljunčanom plažom i pješčanim dnom. U središtu uvale nalazi se Hotel Duga Uvala (ex Hotel Croatia) koji, uz ostale sadržaje, nudi 6 tenis terena, teren za mali nogomet i rukomet, teren za mini golf, odbojku na pijesku i dječje igralište.

Pozivamo sportske klubove koji u Dugoj Uvali mogu kombinirati aktivnosti u bazenu (i pratećim sadržajima) s aktivnostima na otvorenom, u gotovo netaknutoj prirodi, što je idealno okruženje za treninge i pripreme sportaša – da nam se jave radi dogovora o suradnji.

Informacije i rezervacije potražite na www.duga-uvala.hr ili nazovite: 099 601 52 98 (Resort Duga Uvala)

Od subote 17. prosinca posjetite zatvorene bazene i wellness u Dugoj Uvali, popularnom mjestu za izlete Puljana i stanovnika Puljštine i Labinštine

Najnovije vijesti