Božićni program Art Dance Studia u pulskom kazalištu

0
Art Dance Studio
Art Dance Studio

Plesni program Art Dance plesnog studija pod nazivom „Božićna produkcija plesnog studia Art Dance“ započinje 17. prosinca u 19 sati u Istarskom narodnom kazalištu. Već dvadeseti put za redom, možemo reći već tradicionalno, plesni studio i svi njegovi plesači i plesačice se predstavljaju, puni entuzijazma, u plesnom programu.

Dolaze nam blagdani i Božićna plesna čarolija ima uvijek magičnu moć a u 17 koreografija imat ćete prilike to i vidjeti. Djeca od tri godine pa sve do onih odraslih razveselit će publiku svojim plesnim umijećima. U bogatom programu će biti prikazane i koreografije koje su s nedavnog Europskog prvenstva u plesu, održanog u Republici Češkoj i European Opena, u Srbiji, osvojile 1., 2, i 3. mjesta, ukupno šest nagrada.

Tako da s veseljem možemo okončati plesnu sezonu. Osim Art Dancea u programu će nastupati i naši već poznati glazbenici Irena Kuhar Giorgi i Mauro Giorgi te obogatiti svojom glazbom naš program. Karte se mogu kupiti u dvorani Art Dancea od 17 - 20 ili od 18 sati u foajeu kazališta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa