Radin ugostio nagrađivane članove Hung Gar Kung Fu kluba

0
Fabrizio Radin i Aleksandar Matić s članovima kung fu kluba
Fabrizio Radin i Aleksandar Matić s članovima kung fu kluba

Zamjenik gradonačelnika Pule Fabrizio Radin zajedno s pročelnikom Ureda Grada Aleksandrom Matićem održao je 8. studenog prijem za članove Hung Gar Kung Fu kluba iz Pule koji su se s natjecanja WTKA Unified World Championship vratili sa sedam osvojenih odličja. Natjecanje se održalo proteklog mjeseca u talijanskom gradu Marina di Carrara, a nastupilo je preko 2.000 natjecatelja iz 62 države.

Čestitke na osvojenim medaljama prisutnima je uputio zamjenik gradonačelnika koji je ovim putem pohvalio njihov rad i trud koji ih je doveo do ovakvih postignuća. „Grad Pula uvijek rado podržava razne vrste sportskih aktivnosti namijenjene mladima, jer se na taj način mladi najbolje razvijaju, uče odgovornosti i samostalnosti“, kazao je Radin

Fran Vede je tako osvojio dva zlatna odličja u kategorijama forme golih ruku i forme s kratkim oružjem (sablja), Krista Noelle Rajko osvojila je dva srebrna odličja u kategorijama forme golih ruku i forme s dugim oružjem (štap) te brončano odličje u otvorenoj kategoriji svih stilova do 12 godina starosti. Srebrno odličje u disciplini borbe lakog kontakta (Light Sanda) pripalo je Janu Lasiću, a dok je Toni Čujić-Klenovar osvojio je srebrno odličje u disciplini borbe lakog kontakta (Light Sanda).

„Ovi izuzetni rezultati plod su višemjesečnih intenzivnih priprema i predanog rada“, napomenuo je trener i predsjednik kluba Dean Putina koji je iskoristio priliku da predstavi ovu posebnu vrstu kineske borilačke vještine koja istovremeno razvija tijelo i um. Hung Gar Wushu Kung Fu klub Pula osnovan je 2009. godine. Okuplja približno 30 polaznika od 6 do 25 godina starosti koji prakticiraju stil star više od 400 godina kroz dvije discipline – forme i borbe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa