Prijem za ženske stolnoteniske reprezentacije Hrvatske i Ukrajine

0
Ženske stolnotenisačice i predstavnica Općine Medulin
Ženske stolnotenisačice i predstavnica Općine Medulin

Prijem ženske stolnoteniske reprezentacije Hrvatske i Ukrajine održan je 3. studenog u vijećnici Općine Medulin povodom kvalifikacija za nastup na Europskom prvenstvu u Dusseldorfu koje se održavaju u Puli. Žensku reprezentaciju u ime Općine Medulin primila je pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Suzana Racan Stern, a prijemu su osim reprezentativki Hrvatske s trenerom i Ukrajine s trenericom sudjelovali i koordinator ženske reprezentacije Martin Tino Časl, predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš i domaćin iz Stolnoteniskog kluba Pula Bogdan Đekić.

Pročelnica Suzana Racan Stern pozdravila je sve prisutne te prenijela pohvale i pozdrave načelnika Općine Medulin Gorana Buića. Naglasila je da iako Općina Medulin još uvijek nema dvorane koje bi mogle poslužiti kao priprema sportašima, one se planiraju izgraditi. Općina Medulin planira realizaciju Sportskog centra u Banjolama te dvije dvorane u Medulinu, a već se i sada u postojećim dvoranama održavaju škole stolnog tenisa. Želja je izgradnjom dvorana privući što više djece i mladih u bavljenje sportom te se nada da će na ovaj način privući mlade da se bave i stolnim tenisom.

Predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš zahvalio se Općini Medulin na prijemu te istaknuo da je Općina Medulin poznata po sportu, osobito nogometu te da se nada da će uskoro biti poznata i po stolnom tenisu. „Izgradnja dvorana je veoma važna iz razloga što je stolni tenis najmasovniji sport na svijetu odmah iza odbojke, a Općina Medulin ima širok spektar mogućnosti za razvoj sporta, stoga Vam želimo da što prije izgradite dvorane“ – izjavio je Pospiš.

Koordinator ženske reprezentacije Martin Tino Časl također se zahvalio Općini Medulin na prijemu i odavanju važnosti stolnom tenisu kao sportu. Naglasio je da njihov boravak u općini Medulin bio jako ugodan te da se nadaju da će jednom imati priliku pripreme provoditi u Medulinu. Za sam kraj prijema pročelnica Suzana Racan Stern još jednom je pohvalila ženske stolnoteniske reprezentativke te im poželjela uspješne kvalifikacije uruĉivši im prigodne poklone kao uspomenu na Općinu Medulin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa