Gradonačelnik Pule posjetio izložbu #filantropija…?

0

Izložbu #filantropija…? koja se do 31. listopada održava u Muzejsko galerijskom prostoru Sveta Srca, do danas je posjetilo preko 3400 posjetitelja, od čega gotovo polovinu čine vrtićke, školske i studentske grupe. Do sada je izložbu posjetilo 8 srednjih, 13 osnovnih škola, tri sveučilišne gupe, 7 vrtića te Centar za inkluziju i podršku zajednici. Svakog dana u tri termina grupe imaju stručno vođenje, nakon čega se okupljaju na prvom katu Svetih Srca i sudjeluju u nekoliko kreativnih kutaka te ostavljaju zajednički izrađen komadić velikog mozaika od 36 dijelova.

Danas su izložbu posjetili gradonačelnik grada Pule Boris Miletić i predsjednik gradskog vijeća Robert Cvek, koji su uz stručno vodstvo autora izložbe Andreja Badera prošetali povijesnom linijom filantropskog djelovanja u Istri. Gradonačelnik nam je, kao i svi ostali posjetitelji, zabio čavao u drveni svjetionik simbolično se prisjećajući svjetionika koji je u izložbi postao simbolom filantropskog i humanitarnog djelovanja.

Svi zainteresirani, koji žele uz autora ove predivne izložbe, Andreja Badera, pogledati izložbu i čuti i nešto više informacija, mogu doći u četvrtak, 27.10. u 18:00 ili u petak, 28.10. u 11:00 kada će ih on provesti kroz izložbu.

Podsjećamo, izložba se može pogledati do 31.10., svakim danom od 09:00 do 21:00 sat.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa