Tanja Torbarina o Damiru Kajinu, psu Medi i Ivanu Pernaru

0
Damir Kajin, pas Medo i Ivan Pernar
Damir Kajin, pas Medo i Ivan Pernar

„Već nakon drugog dana vođenja Sabora Petrov je vidno satrven laprdanjem nasljednika Damira Kajina, Pernara. Uvijek Most može smisliti toliko ludosti na koje se Pernar može nadovezati. To dosta olakšava život Plenkoviću. Lakše je sastavljao Vladu kad zna da se u Saboru odvija akcija koja bi se samo djelomično mogla zvati: Davitelj davi davitelja“, piše Tanja Torbarina u svojoj redovitoj satiričkoj kolumni u današnjem Jutarnjem listu

„Eno sad je Petrov zbilja šef sabora. Vodi sjednice. A zastupnik Živog zida javlja se oko 465 puta za riječ. Taj nastupa na istom principu: javi se za riječ. Pa kad počne govoriti, automatski prestane misliti“, piše Torbarina.

Osvrnula se i na sudsku odluku o psu Medi kraj Pule, oko kojeg se vodi spor zbog preglasnog lajanja. „Dosta je važnih događaja po zemlji i svijetu. Međutim, mediji najdramatičnije javljaju da je psu Medi sud zabranio lajanje. Naprosto je izludio susjedu koja to više nije mogla izdržati“, piše Torbarina.

„Kao što postoje ljudi koji laju previše, tako postoje i psi koji laju previše. I zašto bi bili povlašteni. Sud traži da ga mazi i pazi pa ga primiri kad laje. Ili udalji od susjede. U čemu je problem? Vlasniku se ne da petljati s Medom. Više voli da je na dvorištu noću i danju s lancem oko vrata“, zaključuje kolumnistica Jutarnjeg lista.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa