zasjedalo predsjedništvo

IDS i službeno počeo s pripremama za lokalne izbore

0
Detalj s tribine IDS-a u Rijeci uoči prijevremenih parlamentarnih izbora
Detalj s tribine IDS-a u Rijeci uoči prijevremenih parlamentarnih izbora

Na sjednici Predsjedništva IDS-a 8. listopada analizirali su se detaljno rezultati IDS-a na nedavnim parlamentarnim izborima. Rezultati izbora pokazuju da podrška IDS-u konstantno raste te da su građanke i građani itekako prepoznali vrijednosnu i programsku dosljednost IDS-a.

Koalicija IDS-PGS-RI uspjela je ostvariti još bolji  rezultat u odnosu na prethodne izbore, te je druga politička opcija na razini cijele osme izborne jedinice.  

Također, IDS je 8. listopada i službeno počeo s pripremama za lokalne izbore u svibnju 2017. Predsjedništvo je naime donijelo odluku o formiranju izbornog stožera IDS-a za lokalne izbore, na čijem će čelu biti glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza. Donesene su i odluke o postupku kandidiranja za IDS-ovog kandidata za župana Istarske županije, te za gradonačelnike i načelnike.  

Na kraju, Predsjedništvo IDS-a donijelo je i odluku o raspuštanju predsjedništva Gradske podružnice IDS-a Opatija. Odluka je donesena jednoglasno. Prema rezultatima posljednjih izbornih ciklusa, vidljivo je da je podrška IDS-u na području Grada Opatije, kao i cijele Liburnije u porastu.

IDS je svjestan svojih izbornih potencijala u Opatiji, stoga je odlučeno da bi se snažnijim timskim radom učinkovitije ispunili ciljevi, posebice na lokalnim izborima 2017. godine.  Time se želi u opatijski IDS unijeti dodatnu energiju te voditi stranku prema novim uspjesima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa