Pješakinja na koju je jučer u Puli naletio moped preminula u bolnici

0
(Foto: Jutarnji list)
(Foto: Jutarnji list)

U Puli se, 27. lipnja oko 21,25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnjak s područja Kanfanara upravljajući mopedom Piaggio, pulskih tablica, Rakovčevom ulicom, po dolasku na raskrižje sa Zadarskom ulicom nije propustio pješakinju, uslijed čega je udario u zasad nepoznatu ženu koja je u tom trenutku prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. U nesreći je žena pala na kolnik, kao i moped zajedno s vozačem i 32-godišnjom putnicom s područja Kanfanara.

U prometnoj nesreći je pješakinja teško ozlijeđena, te joj je medicinska pomoć pružena u OB Pula gdje je oko 3,40 sati preminula, dok su vozač mopeda i putnica lakše ozlijeđeni. Policija poduzima mjere i radnje na utvrđivanju identiteta preminule nepoznate žene.

Protiv vozača mopeda, Općinskom državnom odvjetništvu u Puli, podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće, izvijestila je istarska policija.

Opis pješakinje: osoba starosti 70 do 80 godina, visine 160 centimetara, mršavije tjelesne građe, sijede kose, odjevena u smeđe hlače, smeđu majicu preko koje je bila ljubičasta vesta, naočale za vid smeđih okvira.

Policijska uprava istarska  poziva građane, ukoliko imaju  korisnih saznanja o osobi, da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr ili policija@mup.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa