Jadranske igre danas u Medulinu

0
Jadranske igre
Jadranske igre

U Medulinu će se danas,  28. lipnja u 18 sati održati „Jadranske igre". U 18 sati će početi natjecanje za djecu, a u 19.30 za odrasle.
Premda se radi o najgledanijem ljetnom TV showu u Hrvatskoj, „Jadranske igre" uistinu predstavljaju mnogo više od samog show-a. Riječ je, naime, o projektu koji povezuje i spaja sve generacije, promovira autohtone hrvatske vrijednosti i običaje te na potpuno nov način obogaćuje lokalnu turističku ponudu.


Nova sezona sa sobom donosi i pregršt sadržajnih novosti: Lino Jadranske igre Junior natjecanje je namijenjeno najmlađim sudionicima, u pripremi je i nekoliko novih, maštovitih igara, kao i bogati zabavni program u obliku after partyja. Posebno, pak, valja istaknuti kako ovogodišnje Jadranske igre po prvi puta poprimaju svoj međunarodni karakter, te će tako ovogodišnji pobjednici snage odmjeriti sa suparničkim ekipama iz susjedne nam Slovenije, Italije i Crne Gore.
35 destinacija, 100 dana, 300 ekipa, više od 60 000 posjetitelja i preko 2 000 000 TV gledatelja - sve to čini Jadranske igre omiljenom ljetnom razbibrigom te atrakcijom koja se ne propušta i koja se pamti. Možda će u najljepšem sjećanju prošlogodišnje igre ipak ostati njezinim pobjednicima, ekipi „C.B.Popaj" iz Primoštena.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa