RE/MAX

Vodeća svjetska agencija za promet nekretninama ima ured u Zelenicama

0
Dajanta Bertović Gojani i Erna Radičanin
Dajanta Bertović Gojani i Erna Radičanin

Već dvije i pol godine u samom središtu Labina, u Zelenicama, djeluje Re/Max Plus Labin, poslovnica vodeće svjetske agencije za promet nekretninama. Jedna je od tri istarske i ukupno 14 hrvatskih poslovnica, a njena voditeljica Erna Radičanin ističe se po tome što ostvaruje najbolje rezultate od ukupno stotinu agenata prodaje.

„Re/Max ima inovativan pristup tržištu prodaje i kupnje nekretnina. Vašu ćemo nekretninu predstaviti čitavoj našoj prodajnoj europskoj mreži u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Mađarskoj i Češkoj putem brojnih marketinških alata dostupni Re/Maxovom prodajnom predstavniku. Osim oglasa u našem magazinu i web stranici nekretnine koje prodajemo oglašavamo u specijalnim regionalnim i lokalnim medijima te na vodećim portalima za nekretnine u Hrvatskoj i inozemstvu. Ako kupujete ili unajmljujete nekretnine, vaše ćemo želje unijeti u Re/Maxov sustav kako bi što više prodajnih predstavnika sudjelovalo u traženju idealnog rješenja“, kaže Erna Radičanin, kojoj se ove godine u poslovnici pridružila Dajanta Bertović Gojani.

U prvoj polovici ove godine Re/Max je u Hrvatskoj ostvario rast transakcija od 29,3 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a ukupna naplaćena provizija porasla je za 61 posto. Pretežno se radi o Nijemcima, Slovencima, Talijanima i Austrijancima koji traže kuće za odmor u vrijednosti do 300 tisuća eura i zemljišta za izgradnju kuća i apartmana u cjenovnom razredu do 150 tisuća tisuća eura. Re/Max Labin uklapa se u te uzlazne trendove, ali uočljive su i lokalne specifičnosti.

„Osim za kuće za odmor i stare kuće s pogledom na more te uvijek aktualne apartmane u Rapcu, znatno zanimanje vlada za stanove, i to što bliže centru na Zelenicama. Uglavnom se radi o mladim obiteljima koje rješavaju svoje stambeno pitanje i traže što niže etaže“, kaže Erna Radičanin.

Osim izvrsne umreženosti prilikom oglašavanja, Re/Max Plus Labin će se pobrnuti za cjelokupan kupoprodajni proces, što znači da nudi pomoć u dobivanju kredita, pravnu pomoć, savjet o osiguranju, prijenosu vlasništva ili stručnu procjenu nekretnine, sklapanje ugovora, poreznu prijavu, uknjižbu i na kraju prijenos vlasništva. (Tekst i foto: Robi Selan)

RE/MAX
Tel: 052 496 062
Mob. 091 2865 688
e-mail: e.radicanin@remax.hr

Najnovije vijesti