BalCannes na Weekend Media Festivalu - regionalna revija najboljih reklamnih agencija iz jugoistočne Europe

0
Peti Weekend Media Festival održat će se ove godine od 20. do 23. rujna u Rovinju
Peti Weekend Media Festival održat će se ove godine od 20. do 23. rujna u Rovinju

Weekend Media Festival i Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje (HURA) organiziraju BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija, koja će se po prvi puta održati upravo u sklopu ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju.

Sve zainteresirane reklamne agencije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore imaju tako priliku predstaviti svoje radove i kampanje pred mnogobrojnom publikom uključujući oglašivače te sve druge posjetitelje WMF-a iz struke i medija. Svi prijavljeni radovi biti će kontinuirano prikazivani u posebnoj dvorani u sklopu festivala, u rotaciji.

Iako BalCannes nije prvenstveno natjecateljskog karaktera, agencije, čiji projekti budu izabrani među 25 najboljih i koji kvalitetom odskaču od ostalih prema izboru stručnog žirija novinara specijaliziranih za oglasnu industriju, po jedan iz svake države regije, dobit će priliku osobno predstaviti projekt na glavnoj pozornici festivala u najboljem terminu te će im biti uručen poseban certifikat. Svaki projekt može se prezentirati najviše 5 minuta, kako bi publika u što kraćem vremenu dobila što više informacija.

Agencije mogu na natjecanje prijaviti radove i kampanje koje se objavljene više puta u jednom ili više različitih medija  u jednoj ili više zemalja u razdoblju od 1. svibnja 2010. do 1. svibnja 2012., a prijave na BalCannes su otvorene od 20. lipnja do 10. rujna 2012.

Peti Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija, održat će se ove godine od 20. do 23. rujna u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju. Veći nego ikad, provokativniji i uzbudljiviji, petu godinu zaredom Weekend okuplja domaće i regionalne medijske, marketinške  i PR-a profesionalce. Protekle je godine Weekend Media Festival ugostio više od 3500 sudionika iz Hrvatske i zemalja regije, ali i gostiju iz Europe, Amerike i Japana među kojima je bilo oko 400 akreditiranih novinara te više od 120 predavača i panelista iz cijele regije. Uz vrhunska predavanja, panel rasprave i prezentacije Weekend je poznat i kao mjesto najboljih koncerata i partija s kojima završava ljetna sezona u Rovinju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa