Rockwool građanima poklanja koncert Prljavog kazališta

0

Povodom svečanog otvorenja Rockwoolove tvornice kamene vune u Pićnu, koje će se održati 26. lipnja u tvornici, Rockwool građanima Labinštine i Istre istoga dana poklanja koncert Prljavog kazališta.

Podsjetimo, nakon što je uspješno prošla tehnički pregled krajem ožujka, Rockwoolova tvornica kamene vune je 23. travnja od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja dobila uporabnu dozvolu. Izgradnja tvornice vrijedne 100 milijuna eura započela je prije sedam godina, a dobivena dozvola osigurat će 400 radnih mjesta, stabilan rad i proizvodnju. Ova dozvola još je jedna potvrda da tvornica radi sukladno zakonima i propisima, poštujući visoke standarde zaštite ljudskog zdravlja i okoliša.

Prljavo kazalište, jedan od najslušanijih bendova u Hrvatskoj, svi dobrodošli gosti moći će slušati – i to besplatno. Prljavci će zasigurno sve zaljubljenike u dobru glazbu razveseliti svojim nezaboravnim hitovima koji su obilježili njihovu 30 godina dugu karijeru. Na koncertu neće izostati ni singlovi s novog studijskog albuma „Možda dogodine“, koji donosi potpuni odmak od bilo kakve politike, odnosno povratak Prljavaca isključivo ljubavnoj tematici.

Koncert će se održati na sportskom igralištu Đil u Starom gradu Labinu s početkom u 21 sat, a voditelj će biti Dražen Turina Šajeta dok će publiku zagrijavati labinska grupa Blues line band.

„Rockwool je lokalna zajednica prepoznala kao društveno odgovornu tvrtku koja brine o građanima iz okruženja. Puno ulažemo u podizanje kvalitete života naših susjeda, a ovo je samo jedan doprinos našem partnerskom odnosu. Nadamo se da ćemo svi zajedno uživati u Prljavcima“, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, Rockwoolova voditeljica korporativnih poslova.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa