GnamGnam Fest 2012: U petak večer novigradske kapešante

0
Večer novigradske kapešante u lučici Mandrač
Večer novigradske kapešante u lučici Mandrač

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova u petak, 8. lipnja, od 19 sati, u novigradskoj lučici Mandrač priprema Večer novigradske kapešante, još jednu u nizu manifestacija ovogodišnjeg GnamGnam Festa, proteklog petka odgođenu zbog najave lošeg vremena.

Posjetitelje očekuju ukusna i maštovita jela od kapešante i  drugih školjaka po promotivnim cijenama, u režiji stalnog gastro-partnera Lagune Novigrad, a moći će uživati i u prigodnoj degustacijskoj ponudi kvalitetnih vina, maslinovih ulja, sira i mliječnih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, tjestenina, meda, čajeva  i marmelada i drugih autohtonih proizvoda ovoga kraja.

Posjetitelje Gnam Gnam Festa očekuju vrhunski gastronomski specijaliteti
Posjetitelje Gnam Gnam Festa očekuju vrhunski gastronomski specijaliteti
Bit će tu i prodajna izložba rukotvorina novigradskih kreativaca, te animacijski kutak za djecu, a neće izostati ni odgovarajući zabavno-glazbeni program, za koji će se pobrinuti bujski sastav Bullea Folk Orchestra, novigradska klapa Volta i Folklorno društvo Umag.

Novigradski ribari pripremit će pak u neposrednoj blizini pravu ribarsku feštu, uz tradicionalna jela od ribe i morskih plodova, domaće vino i atmosferu domaće fešte. Tijekom večeri očekuje vas i kulinarski show u kojem će kuhače „ukrstiti“ kulinarski majstori i turistički djelatnici.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa