Istarske menadžerice posjetile modnu kuću Arena

0

Zrinka Bokulić, predsjednica uprave Lagune Novigrad, koju je Udruga poslovnih žena 18. svibnja proglasila menadžericom godine, posjetila je 21. svibnja pulsku tvrtku Arena modna kuća d.o.o. Na susretu s predstavnicima Uprave ove tvrtke nazočile su Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK-ŽK Pula, Gordana Deranja, predsjednica Ogranka Kruga za Istarsku županiju i predsjednica Uprave Tehnomonta te zamjenica pulskog gradonačelnika Vera Radolović.

„Arena ove godine obilježava 65-u obljetnicu poslovanja, a svi Arenini proizvodi prolaze kroz osam faza kontrole kvalitete“, istaknula je Snježana De Gravisi, predsjednica Uprave. Proizvodi zadovoljavaju sve kriterije kvalitete ali i sigurnosti za ljudsko zdravlje. Kvalitetu potvrđuje i oznaka „Hrvatska kvaliteta“ za linije proizvoda Arena i Arena in.

Uz razmjenu iskustava, susret je bio prilika za podršku menadžerica Areni na radu u radno-intenzivnoj djelatnosti koja ima veliku konkurenciju iz inozemstva. Bokulić je pritom istaknula kako je inzistiranje na kvaliteti dugoročno jedini isplativi put, posebno uzimajući u obzir odnos cijene i kvalitete. Ulaganje u kvalitetu je ulaganje u budućnosti, stoji u priopćenju HGK - Županijske komore Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa