Pula: Kod 44-godišnjaka iz Rovinja policija pronašla 115 grama marihuane

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprave istarske nastavili su aktivnosti na problematici suzbijanja zlouporabe droga te su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili osnovanu sumnju da je 44-godišnjak iz Rovinja odgovoran za neovlašteno posjedovanje i preprodaju opojnih droga.

Naime, policajci su u 15. svibnja oko 21,30 sati na Kapitolinskom trgu u Puli zatekli 44-godišnjaka, koji je ispod odjeće skrivao dva PVC paketa sa zelenom biljnom materijom, ukupne težine oko 115 grama.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, muškarac je uhićen, a preliminarnim testiranjem utvrđeno je  da se u vrećicama nalazi marihuana.

U nastavku kriminalističkog istraživanja, jučer je temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Puli obavljena pretraga stana, kojeg na Kapitolinskom trgu koristi 44-godišnjak te je tom prilikom pronađeno još 1,15 grama marihuane.

Sva pronađena droga dostavit će se na vještačenja u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić'', a protiv muškarca slijedi podnošenja kaznene prijave radi sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa