Demoni dokazali da im inteligencija nije jača strana

0

Kada sam imao samo pet godina s odvijačem sam izbušio stolicu. Kada je to vidjela moja mama jako se, što je i normalno, naljutila. Zaprijetila mi je da će me, ako to još jednom napravim, dobro istući. Cijelo djetinjstvo više nisam bušio stolice. Imao sam svega pet godina, ali bio sam dovoljno pametan da to više ne ponovim što se, nažalost, ne može reći za Demone, navijače nogometnog kluba Istra 1961.

Naime, ako netko na razglas upozori da će se prekinuti utakmica ako na stadion uleti još jedna baklja, svatko normalan i pametan je neće zapaliti. Ali ako si u navijačkoj skupini Demoni očito ti nedostaje pameti. Da neki neinteligentni navijač i baci baklju, to bi se nekako i razumijelo, ali da se baš napravi bakljada od stotinjak baklji koja može dovesti do prekida utakmice, to može samo skupina neinteligentnih ljudi. Ili pak oni kojima nije bitno hoće li njihov klub, kome su ovi bodovi bitni, možda zbog njih ispasti u Drugu ligu.

Sav trud trenera i igrača uništit će navijači kluba. Bez obzira što je ovo prva prekinuta utakmica zbog bacanja baklji (bacale su se i prije), jedan je sudac odlučio prekinuti utakmicu. I pravilno je postupio.  A vi navijači i dalje bodrite svoj klub, vjerojatno u Drugoj ligi.

I samo da dodam da me na utakmicama Četvrte lige iz osiguranja pregledaju „od glave do pete“ kako ne bi nešto od pirotehnike ili, ne daj bože, neko oružje unio na utakmicu. U ovom slučaju je na stadion uneseno pirotehnike više nego li ima trgovina koja je prodaje, na što stvarno nemam što dodati. (Dean Ćakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa