Umažanin noću provaljivao u trgovine

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Umaška je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju  da je 31-godišnjak iz Umaga počinio dva kaznena djela teške krađe.

Naime, muškarac je osumnjičen da je tijekom noći s 22. na 23. ožujka pokušao provaliti u trgovinu u mjestu Kovači. Nakon što je prerezao žicu na sporednim vratima trgovine, 31-godišnjak je ušao u ograđeni prostor. Pokušao je provaliti stražnja vrata trgovine, no nije uspio te je odustao od provale.

Drugu tešku krađu za koju ga se tereti, Umažanin je počinio nekoliko dana kasnije, odnosno između 25. i 27. ožujka. I u ovom je slučaju prerezao rešetku i ušao u skladište trgovine u Ulici Vrh u Umagu. Iz skladišta je ukrao 5 plinskih boca i više od 5 tisuća komada PVC, staklene i limene ambalaže, čime je tvrtku iz Rijeke oštetio za oko 5 tisuća kuna.

Policajci su 28. ožujka nedaleko od trgovine zatekli 31-godišnjaka kako ambalažu ukrcava u auto. Muškarac je uhićen, a po završetku kriminalističkog istraživanja, priveden je u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa