Ekskluzivno: Gole djevojke, alkohol i tulumarenje do jutra u vilama Hrvatskih šuma

0
Vila Hrvatskih šuma u kloštru kraj Vrsara
Vila Hrvatskih šuma u kloštru kraj Vrsara

Nakon što smo iz Jutarnjeg lista na naš portal prenijeli vijest o fantomskim vilama Hrvatskih šuma u Istri, javio nam se čitatelj (podaci poznati redakciji) izazvan izjavama Ivana Penteka, prvog čovjeka istarskih šuma.

Naime, Ivan Pentek je za Jutarnji list izjavio kako se u objektima nisu održavali nikakvi razulareni partiji, i da je veselo bilo samo uz tamburaše koje je dovelo Šumarsko društvo iz Požege. Revoltirani čitatelj tvrdi upravo suprotno, razularena zabava se održala upravo u jednom od ta dva objekta.

Iako nam nije htio otkriti o kojem se objektu radi, ni kada se održala zabava, ni u čijoj organizaciji, potvrdio nam je da je bio gost na jednoj takvoj zabavi. „ Bilo nas je 30-ak, dečki i djevojke, bili smo tamo cijelu noć, kupali smo se goli u bazenu, jeli, pili, tulumarili do jutra“, rekao je i nadodao kako tada nije znao čiji je objekt, no prepoznao ga je u na fotografiji na portalu, a izjava Ivana Penteka isprovocirala ga je i navela da se javi u redakciju našeg portala.

Vila Hrvatskih šuma u Valbandonu
Vila Hrvatskih šuma u Valbandonu
„Vidio sam da je to tamo gdje smo mi imali zabavu, nije tamo bilo ništa čega nema na drugim zabavama, ali mi smeta da ljudi na rukovodećim pozicijama samo tako lažu“, nadodao je čitatelj.

U Upravi Hrvatskih šuma ili nisu znali za zabave ili skrivaju istinu o svojim vilama. Zabave su se očito održavale, a u čijoj organizaciji, nije poznato. No sigurno je da u ovom slučaju nije posrijedi bio sastanak Nadzornog odbora ili prijem poslovnih partnera, bar ne onakav kakav bi očekivali. (Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa