Pripremite životopise

Pogledajte aktualnu ponudu poslova na području Istre

0
Tvrtka Uragan traži animatora za rad s djecom u igraonici
Tvrtka Uragan traži animatora za rad s djecom u igraonici

Tvrtka Uragan bavi se turističkom animacijom diljem hrvatske i talijanske obale te za tekuću sezonu zapošljava djelatnike na poziciji Animator. Posao obuhvaća rad s djecom u igraonici unutar turističkog kompleksa, a potrebno je vrlo dobro znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Profil idealnog kandidata: komunikativna, kreativna osoba koja voli raditi s djecom (poželjni su kandidati koji su odgajatelji po struci ili imaju iskustvo u ovom poslu). Smještaj i hrana su osigurani, a postoji i mogućnost rada u Italiji. Na oglas se možete prijaviti do 20. kolovoza.

Addiko bank zapošljava Mlađeg blagajnika unutar Poslovnice Poreč. Kandidat će se baviti obavljanjem uplatno/isplatnih i svih jednostavnijih novčanih transkacija, prodajom jednostavnih proizvoda i usluga te verifikacijom naloga u skladu s dodijeljenim ovlaštenjima. Uvjeti su SSS (ekonomsko usmjerenje je prednost), dobro poznavanje MS Office paketa i aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 22. kolovoza.

Interspar za svoj prvi hipermarket u Puli traži više kandidata na poziciji Prodavač/Blagajnik u hipermarketu. Potrebna je SSS trgovačkog ili sličnog smjera, predanost i točnost u poslu te komunikativnost. Prethodno radno iskustvo u trgovini kao i vozačka dozvola B kategorije smatrat će se prednošću. Svoju prijavu pošaljite do 22. kolovoza.

Vodeći zastupnik jeans brandova u Hrvatskoj, Europa 92, zbog povećanja opsega posla traži pouzdane i odgovorne osobe  s razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama za obavljanje posla Voditelja poslovnice u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Dubrovniku, Puli i Splitu. Uvjeti za obavljanje posla su iskustvo u prodaji i u upravljanju timovima, spremenost na timski rad, usavršavanje i razvoj. Zainteresirani ste za posao? Pošaljite prijavu do 30. kolovoza.

Klemm sigurnost, vodeći pružatelj optimalnih sigurnosnih rješenja stranih i domaćih tvrtki u Hrvatskoj zapošljava više izvršitelja za radno mjesto Zaštitar/Čuvar. Područje rada: Zagreb, Rijeka, Split, Istra, Varaždin, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Slavonski Brod, Osijek. Zaštitarska licenca je prednost, ali nije uvjet, a ako je ne posjedujete, poslodavac će snositi troškove edukacije. Poslodavac radno mjesto prilagođava vašem mjestu stanovanja, a na oglas se možete prijaviti do 25. kolovoza.

Ostatak oglasa za posao provjerite na portalu MojPosao, a izdvojenu ponudu poslova u turizmu možete pogledati na MojPosao u turizmu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa