Zapošljavaju se bankari, voditelji proizvodnje, voditelji projekata

0
U Poreču se traži osoba za radno mjesto mlađeg blagajnika u banci (foto: Ilustracija)
U Poreču se traži osoba za radno mjesto mlađeg blagajnika u banci (foto: Ilustracija)

Holcim Hrvatska dio je međunarodne LafargeHolcim Grupe, jednog od vodećih svjetskih proizvođača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), transportnog betona, asfalta i usluga u građevinskom sektoru. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Tehnolog u Centru za inovacije i projekte i Voditelj projekata u Centru za inovacije i projekte. Ako smatrate da svojim znanjima i sposobnostima možete stvoriti ključnu razliku u poslovanju Holcima u Hrvatskoj, slobodno pošaljite svoju prijavu do 18. kolovoza.

Addiko Bank, banka koja nudi financijske proizvode i usluge pravnim osobama, javnim institucijama i građanima na nov i jedinstven način u svrhu jačanja postojećeg tima traži osobu unutar poslovnice Poreč za radno mjesto Mlađi blagajnik. Vaš profil trebao bi odgovarati sljedećem opisu: SSS, poželjno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika, dobro poznavanje MS office paketa, komunikacijske i prodajne vještine. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 22. kolovoza.

Tvrtka ATI zapošljava odgovornu, organiziranu, srdačnu i profesionalnu osobu koja će obavljati poslove Djelatnika u kongresnoj agenciji. Glavna zaduženja koja očekuju budućeg zaposlenika su organizacija i realizacija domaćih i međunarodnih događaja te administracija istih i asistencija u obavljanju ostalih uredskih poslova (prema potrebi). Provjerite detalje na MojPosao i poašljite prijavu najkasnije do 25. kolovoza.

Jedna od najuspješnijih financijskih grupacija, UniCredit, zapošljava Bankarskog savjetnika/icu. Poslodavac nudi priliku za osobni razvoj i profesionalni napredak, odličnu radnu atmosferu, pohađanje specijaliziranog programa razvoja s ciljem stjecanja znanja o poslovanju i vrijednostima banke. Od kandidata očekuje kontinuiranu izgradnju dugoročnog poslovnog odnosa s klijentima, inicijativu u svakodnevnim aktivnostima te savjesnost, proaktivnost i odgovornost. Zainteresirani? Rok za prijavu je 24. kolovoz.

MCZ d.o.o. je dio MCZ Group SpA, jednog od vodećih svjetskih proizvođača sustava grijanja na pelete. Za vlastiti proizvodni pogon u Labinu zapošljavaju Direktora proizvodnje koji će organizirati rad Proizvodnog sektora i preuzeti odgovornost za izvršenje planova proizvodnje i kvalitete te za uvođenje novih proizvoda i novih tehnologija u proizvodni ciklus.  Želite raditi u dinamičnoj međunarodnoj atmosferi? Pošaljite životopis na hrvatskom i talijanskom jeziku do 31. kolovoza.

Niste pronašli oglas po svojoj mjeri? Provjerite ostalu ponudu poslova na www.moj-posao.net i odaberite svog poslodavca, a za stalni ili sezonski posao u području turizma i ugostiteljstva, pogledajte oglase na MojPosao u turizmu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa