Član predsjedništva IDS-a Marin Grgeta pronađen mrtav u Funtani

0
Marin Grgeta
Marin Grgeta

Marin Grgeta, član predsjedništva IDS-a i županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, sinoć je pronađen mrtav u Funtani. Neslužbeno doznajemo da je počinio suicid. Zbog ovog tragičnog slučaja koalicija IDS-PGS-RI otkazala je, za danas najavljenu, predaju kandidacijskih listi za VII. I VII. izbornu jedinicu, među ostalim i zbog toga jer se Grgeta trebao nalaziti na listi.

Grgeta je rođen u Puli, osnovnu školu završio je u Vrsaru, a jezičnu gimnaziju u Poreču. Na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 2003. godine diplomirao je politologiju a iste se godine i oženio. Kao novinar surađivao je s Politološkim vjesnikom, portalom Parentium te Glasom Istre.

"Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrjednijih članova, suradnika i, prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska", poručili su iz IDS-a. Također mole medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa