Smrt pješakinja: Na žene naletio vozač iz Galižane

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Renata Družetić Pliško (51) i Ksenija Batel (49) iz Pule smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se 8. kolovoza oko 23.40 sati dogodila u Puli. U istoj nesreći ozlijeđena je Tanja Carta (45), također iz Pule. Sve tri pješačile su pločnikom Ulice 119. brigade u Puli.

Nesreća se dogodila kada je S.P. (45) vozač iz Svete Nedelje kraj Zagreba upravljao BMW-om, švicarske registarske oznake, kolnikom Ulice 119. brigade te je započeo skretati u lijevo na parkirališni prostor. U tom je trenutku u automobil udario drugi BMW, njemačke registarske oznake, kojim je upravljao K.B. (23) iz Galižane, također kolnikom Ulice 119. brigade u istom smjeru, a koji je nepropisno pretjecao kolonu vozila. Nakon sudara, BMW njemačke registarske oznake se odbio i udario u tri pješakinje, koje su kretale nogostupom kod ulaza na parkiralište.

Na mjestu događaja smrtno je stradala 49-godišnjakinja, dok su 51-godišnjakinja i 45-godišnjakinja zbog teških ozljeda prevezene u Opću bolnicu Pula, gdje je 51-godišnjakinja u 00.26 sati preminula. Tijela preminulih prevezena su na Odjela patologije radi obavljanja obdukcije.

Za vrijeme trajanja očevida, od 00.00 do 3.15 sati, cesta Ulice 119. brigade bila je zatvorena za promet te se vozilo obilazno.

Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa