Lindar: Ove godine još bogatija fešta Mohorova

0
Lindarci i ove godine planiraju dobru feštu za Mohorovu
Lindarci i ove godine planiraju dobru feštu za Mohorovu

Mjesni odbor Lindar i sportsko društvo Lindar i ove godine organiziraju Mohorovu, feštu proslave svojih štićenika Mohora i Fortunata. Kao i prošlih godina Lindarci su za sve posjetitelje pripremili bogat kulturni, društveni, zabavni te sportski program, zahvaljujući i suradnji s Istarskom županijom, Istarskim narodnim kazalištem i Gradom Pazinom.

S prošlogodišnje fešte
S prošlogodišnje fešte

Program fešte Mohorova

PETAK 15.  SRPNJA

* Malonogometni turnir - razigravanje po skupinama.
Ove godine sudjeluje 8 ekipa iz okolice Pazina raspodjeljenih u dvije skupine. U petak je predviđeno razigravanje po skupinama ,dok će se ostatak turnira odigrati u nedjelju. Početak turnira je predviđen u 17:00 na malonogometnom igralištu Lindar.

* Summer Cocktail party & DJ Retro
Navečer se zabava seli na lokaciju stare škole. Posjetitelji će moći u ugodnom tropskom ambijentu moći okusiti jedne od najpoznatijih koktela današnjice,a za održavanje atmosfere efektima zadužen je DJ RETRO . Ovaj će event obilježiti niske recesijske cijene, kao i happy hour. Početak eventa zakazan je u 20:00 do kasnih sati.

SUBOTA 16. SRPNJA

* Kazališna večer...U Lindaru gradu s predstavom "Rinimo ga naprid"
S početkom u 21:00 na lokaciji Lindarske Fortece održat će se kulturni program pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina u suradnji sa Istarskim narodnim kazalištem iz Pule. Ove godine na forteci će se održati predstava Rinimo ga naprid koja je osvojila kazališnu publiku diljem Istre. Iznos ulaznice je simbolički i neusporediv u odnosu na salve smijeha i zadovoljstva koje će prirediti poznati glumci na daskama.

Nakon predstave posjetitelji će moći uživati u ugodnom društvu uz živu glazbu do kasno u noć.

NEDJELJA 17. SRPNJA

* Završnica malonogometnog turnira.
- U 16:00 nastavlja se malonogometni turnir, odnosno poluzavršnica turnira.
* Dječja olimpijada
* U 17 sati na rasporedu je dječja olimpijada u kojoj će se najmađi okušati u timovima igrajući dječje igre poput Skakanja u vrećama, nošenje jajeta, bacanje obruča itd.

* Završnica malonogometnog turnira
- U 18:30 nastavak je razigravanja za treće mjesto te za prvo mjesto malonogometnog turnira Mohorova 2016.
* Riballta bend
- U 21 sati zabava se seli ponovo iza stare škole gdje će se posjetitelji, stari i mladi moći zabaviti uz vječne hitove koje izvodi Riballta band.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa