U Puli otvoreno multifunkcionalno igralište na Valdebeku

0
Boris Miletić s najmlađim korisnicima igrališta
Boris Miletić s najmlađim korisnicima igrališta

Bogatim sportsko-rekreativnim programom povodom fešte Mjesnog odbora Valdebek i Dana sv. Tome zaštitnika Pule 4. srpnja je u Valdebeku i službeno otvoreno novoizgrađeno multifunkcionalno igralište. Manifestacija je okupila veliki broj mještana koji su pratili natjecanja u košarci, nogometu, odbojci, potezanju konopa, briškuli i trčanju za mlađe uzraste, a nagrade najboljim mladim natjecateljima uručio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

"Iznimno mi je zadovoljstvo što smo uspjeli okončati ovaj značajan projekt izgradnje igrališta i što će sve generacije moći uživati u novim sadržajima", poručio je gradonačelnik. Predsjednik Mjesnog odbora Valdebek Massimo Brajuha zahvalio je svima koji su sudjelovali u realizaciji tog projekta. Novo multifunkcionalno igralište prostire se na 10 tisuća metra kvadratnih te sadrži  boćalište, igralište za košarku, odbojku, badminton i mali nogomet, dječje igralište s edukativnom stazom ponašanja u prometu, ograđeni prostor za pse, biciklističko - pješačku stazu, teren i stolove za stolni tenis te ostalu prateću opremu i infrastrukturu.

Investicija, s kojom se započelo u listopadu prošle godine, iznosi oko 4,5 milijuna kuna, a radove je izvodila zajednica ponuditelja Cesta Pula i Croatia Tenis Zagreb. Uz postojeće uređene zelene površine i gradske parkove, obnovljena dječja igrališta, multifunkcionalno igralište predstavlja još jedan idealan prostor za druženje, zabavu i sport.

Boris Miletić i Massimo Brajuha
Boris Miletić i Massimo Brajuha

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa