Vatrene pratile i njihove drage, među njima i Franka Batelić

0
Foto: Tportal/Instagram
Foto: Tportal/Instagram

Vatreni su 21. lipnja u Bordeauxu odnijeli veličanstvenu pobjedu nad Španjolcima koja će zasiurno postati dio povijesti hrvatskog sporta, no ništa manje vatrene nisu bile njihove odabranice koje su jasno i glasno na tribinama i na društvenim mrežama slavile pobjedu svojih junaka. Splićanin Ivan Perišić i Solinjanin Nikola Kalinić glavni su krivci jučerašnje nogometne čarolije na travnjaku u Bordeauxu i slavlja koje je preplavilo Hrvatsku, piše tportal.

Hrvatski golgeteri odlučili su o pobjedi Hrvatske nad europskim prvacima Španjolcima, no ništa manje energične na tribinama nisu bile njihove supruge. Najvatrenija je zasigurno bila Perišićeva supruga Josipa, a ponos na društvenim mrežama nije skrivala ni Vanja Kalinić, supruga Nikole Kalinića koji je sinoć na jedinstven način zatresao mrežu Španjolcima.

UEFA je na Twitteru Kalinićev gol usporedila s majstorijama Zlatana Ibrahimovića, a Vanjinoj sreći nije bilo kraja. Josipa Perišić objavila je video veselja nakon pobjede, dok je djevojka Matea Kovačića Izabel Andrijanić objavila fotografiju s tribina u društvu Ćorliukine drage Franke Batelić i Ane Kurobase, djevojke Duje Čopa, piše tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa