Vodnjan dijeli potpore za kažune

0
Maksimalna pojedinačna potpora iznosi tri tisuće kuna po kažunu (foto: Litany/wikipedia)
Maksimalna pojedinačna potpora iznosi tri tisuće kuna po kažunu (foto: Litany/wikipedia)

Grad Vodnjan raspisao je javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za obnovu kažuna na svom području. Tekst poziva objavljen je 21. ožujka 2016. godine na internet stranici www.vodnjan.hr te na oglasnoj ploči Grada Vodnjana – Dignano.

Javni poziv objavljuje se povodom održavanja 10. akcije ˝Moj kažun - La mia casita˝ s namjerom da se lokalno stanovništvo aktivno uključi u akciju, te da se obnovi što veći broj kažuna. Bespovratne potpore odobravaju se fizičkim i pravnim osobama koje iskažu interes za obnovu kažuna na području Grada, putem predaje zahtjeva za dodjelu bespovratne potpore. Rok za podnošenje zahtjeva je 15. travanj 2016. godine.

Grad osigurava iznos od 50 tisuća kuna bespovratnih potpora za obnovu kažuna, koja pojedinačno može iznositi najviše do 3.000 kuna po kažunu.

Potrebnu dokumentaciju moguće je preuzeti s navedene internet stranice ili osobno, u upravnoj zgradi Grada, Trgovačka 2, 52215 Vodnjan (pisarnica, I kat). Sve potrebne informacije dostupne su i na broj telefona 052 535-953, 052 535 961 ili adresi elektroničke pošte info@vodnjan.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa