Tony: Uhićenje moje majke je nepravda, a odlazak od Ivane slabost, ne znam što me više uzdrmalo

0
Ivana i Tony Cetinski
Ivana i Tony Cetinski

Premda stihovi skladbe ''Opet si pobijedila'', kojima Tony Cetinski najavljuje svoj novi album, kažu ''Ali ne mogu otići od tebe tek tako jer mi ne da ćud, da odem, da odeš, da postaneš bivša, a ja da postanem bivši i lud''..., pjevač, čiji je posljednji album zabliježio dijamantnu nakladu, iskreno kaže da u takvim situacijama on ipak odlazi. Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji u razgovoru za Studio Jutarnjeg lista, osim o novom albumu (što će se na tržištu pojaviti u svibnju) i novim pjesmama koje upravo dovršava uz pomoć dugogodišnjeg suradnika i prijatelja Mire Buljana te Nikše Bratoša, progovorio je i o privatnom životu, selidbi iz doma koji je djelio sa suprugom Ivanom te o tome kako se osjećao dok mu je majka Vinka bila u istražnom zatvoru.

* O privatnom životu ne volite razglabati u medijima. Ipak, potkraj prošle godine kazali ste novinarima da ste supruga Ivana i vi odlučili na razdvojeni život, ali ne namjeravati se rastati. Zbog čega ste to odlučili obzaniti?

- Nisam to rekao ja, nego je moja PR menadžerica potvrdila novinarska saznanja. Nažalost, ovdje ne možeš jače niti udahnuti, a da to netko ne dozna i ne počne tumačiti na svoj način. Znamo da je to novinarima zanimljivo i da će o tome pisati pa je jednostavnije u tri rečenice objasniti što se dogodilo, nego da se raspišu sa svojim fantazijama. To su neka pravila posla koja vrijede svuda u svijetu, pa i kod nas – rekao je Cetinski za Studio.

* Zbog čega ste se Ivana i vi odlučili na taj korak?

- Željeli smo si dati prostora da bolje sagledamo situaciju u kojoj smo se našli. Velike odluke ne trebaju se donositi preko noći ako je moguće.

* Kako danas odgovarate na pitanje jeste li samac ili ste u braku?
- Ne odgovaram.

* Koja vam je prva asocijacija na brak?
- Zajedništvo.

* A na ljubav?
- Pokretač svijeta. Za ljubav ljudi žive.

* Protekla 2011. godina za vas je bila puna uspona, ali i stvari koje biste rado preskočili. Je li vas više uzdrmalo to što je vaša majka završila u istražnom zatvoru ili to što ste se supruga i vi odlučili na razdvojen život?
- Ne mogu odgovoriti na to pitanje. Jedno je nepravda, a drugo je slabost. Mogu samo kazati, a mislim da je to i najvžnije, ono što te ne ubije, ojača te.

* U kojoj je fazi istraga protiv članova vaše obitelji? Vjerujete li u njihovu nevinost?
- Nisam upućen u faze istrage, samo želim da to što prije završi. I, da, naravno da vjerujem u nevinost svojih roditelja.

* Poznato je da ste veliki emotivac. Koliko su vas pogađali novinski napisi o navodnim pronevjerama koje su počinili vaši roditelji?

- Poprilično su me odvalili ovaj put. Istina je da sam veliki emotivac, ali imam sreću što se bavim ovim poslom, imam veliko iskustvo s medijima i još me služi moja glava pa izvučem ratio kad je potrebno. Teško je shvatiti da mediji imaju toliku potrebu nekoga osuditi, a da sudski proces nije niti počeo. To nije ni pravno, ni etički korektno – rekao je Tony Cetinski za Studio, tv prilog Jutarnjeg lista.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa