Svojim glasom odvedite u Amsterdam pulski startup Business Exchange

0

U sklopu amsterdamskog izdanja Startup Bootcampa, 13. i 14. travnja ove godine održat će se finalna priredba na kojoj će se 21 mladi tim predstaviti svijetu svoje poslovne koncepte.

Dvadeset finalista izabrat će stručni žiri između više stotina pristiglih prijava iz cijeloga svijeta. Ove godine, StartupBootcamp odlučio je organizirati i natjecanje u kojem svi prijavljeni timovi imaju mogućnost uz podršku javnosti putem društvenih mreža: Facebook, Twitter i Linkedin, pobjediti i tako osvojiti jednu direktnu ulaznicu za finalni događaj.

Natjecanje je u punom jeku, a ove godine i Pula ima svoje predstavnike. Startup Business Exchange sa idejom iz koje stoje Toni Milovan i Zlatko Turkalj. Dečki su trenutno na 2. mjestu s vrlo malim zaostatkom za rumunjskim startupom. Svojim glasovima možete direktno pomoći pulskim dečkima, stoga vas pozivamo da glasujete jer baš vaš glas može presuditi  pobjednika. Glasati možete putem slijedećeg linka:  (http://startupbootcamp.talentschannel.com/participants/6027) nakon čega je potrebno samo stisnuti gumbić LIKE a potom i VOTE NOW.  Glasovati možete svaki dan do 05.03. 2012.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa