Bivši član Uprave Milan Pavlović: Nemamo više ništa s TV Istrom

0
Milan Pavlović (foto: Glas Istre)
Milan Pavlović (foto: Glas Istre)

Predstečajna nagodba nad TV Istrom je obustavljena a neće se pokretati ni stečajni postupak, navodi se u službenoj objavi Fine od 2. rujna. Naime, Visoki trgovački sud u Zagrebu potvrdio je rješenje Trgovačkog suda u Rijeci kojim se žalba Puljanke odbacuje kao nepravodobno podnesena, a ona samog dužnika TV Istre - odbija.

Kako joj račun nije u blokadi, za TV Istru to znači da nastavlja s redovnim poslovanjem, a što znači za bivše članove Uprave kojiima je prepušteno potraživanje tvrtke Andre Alberta Faggiana, upitali smo jednoga od njih Milana Pavlovića.

- Mi s TV Istrom više nemamo ništa. S obzirom da je predstečajna nagodba pala, sad je na svakom vjerovniku da sam pokuša naplatiti potraživanje. Nama je Faggian ustupio svoje potraživanje prema TV Istri od nekih 400 tisuća kuna, koje je on uložio u neku opremu i to zato da bi to ušlo u temeljni kapital. Puljanka, koju je u međuvremenu prodao, se s time nije složila. Bez predstečajne nagodbe ne vrijedi ni naš dogovor o ustupanju potraživanja, pa sada opet TV Istra duguje Faggianu, kazao nam je Pavlović.

Podsjetimo, novopostavljena članica Uprave te TV kuće Ivana Legin uputila je koncem kolovoza  medijima priopćenje o okončanju predstečajne nagodbe no rješenje Trgovačkog suda nije bilo ovršno do objave na stranicama Fine, što se dogodilo tek početkom ovog mjeseca. (Kristian Stepčić Reisman)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa