Franka o Vedranu: Ne smeta mi što se piše o meni i Ćorluki

0
Franka Batelić i Vedran Ćorluka (foto: Instagram)
Franka Batelić i Vedran Ćorluka (foto: Instagram)

Kad je u prosincu 2007. godine pobijedila u glazbenom realityju Nove TV 'Showtime', Franka Batelić (23) imala je tek šesnaest godina, piše tportal.

Djevojčica iz Rapca gledatelje ispred malih ekrana očarala je predivnim glasom, osmijehom i vedrinom pa su joj mnogi nakon toga predviđali uspješnu i respektabilnu karijeru. U međuvremenu pjevačica se sve više pojavljivala u medijima zbog ljubavnog života, a sve manje zbog pjesama.

Nakon 'Showtimea' Franki su bila otvorena gotovo sva vrata: 2008. pobijedila je u HTV-om 'Plesu sa zvijezdama', dva puta nastupala je i na 'Dori', no pravi hit i dalje nije imala, a toliko najavljivani album prvijenac do danas nije snimila.

Prije tri godine nakratko se preselila u Ameriku jer je u Bostonu upisala studij pjevanja na Berklee College of Music gdje je upoznala Brucea Springstena i tatu slavne Beyonce.

Povratak u Hrvatsku donio joj je i novu ljubav - šest godina starijeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluku. U svibnju ove godine par je proslavio treću godišnjicu veze, a jedan od naših najpoželjnijih neženja često u intervjuima ističe kako je u Franki pronašao srodnu dušu pa nikoga ne bi iznenadilo kad bi njih dvoje uskoro svoju ljubav i ozakonili.

Vedran i Franka s košarkašem Bojanom Bogdanovićem u New Yorku
Vedran i Franka s košarkašem Bojanom Bogdanovićem u New Yorku

Na pitanje o zarukama i mogućem vjenčanju, pjevačica mudro šuti, no priznaje da joj ne smeta što mediji više pišu o njezinoj vezi nego o pjesmama. 'Ne smeta mi i ne zamaram se time. Trenutno ne radim glazbu i posvećena sam isključivo obvezama na zagrebačkom Pravnom fakultetu gdje upravo završavam treću godinu. Glazba je bila i ostala moja prva ljubav i sigurna sam da ću joj se jednom, kad pronađem uspješan tim autora, zasigurno vratiti', kazala nam je Franka.

Budući da Vedran igra za ruski Lokomotiv, pjevačica često boravi u Moskvi, no ruska prijestolnica nije njihova jedina adresa s obzirom na to da su oboje poznati kao veliki ljubitelji putovanja pa često putuju u različite kutke svijeta.

Prije Ćorluke, Franka je šest mjeseci bila u vezi s pjevačem KinoKluba Lukom Tomašem s kojim je uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti na Hvaru, no čini se da je tek u naočitom Vedranu pronašla ljubav svog života, piše tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa