Porečanka Violeta Njegač priznala ljubavnu vezu s uglednim varaždinskim župnikom

0
Violeta Njegač (Foto: 24sata)
Violeta Njegač (Foto: 24sata)

Jednostavno, pala sam na njegov šarm još krajem 80-ih, kad sam prvi put svratila u župni dvor želeći krstiti tada 18-mjesečnog sina. Odmah smo se posvađali. Zasmetalo mu je što nisam imala sakramente, a uz to sam bila i rastavljena. Nije me obeshrabrio svojom arogancijom. Ubrzo sam se vratila sa svim potrebnim za krštenje sina. Čeznutljivo mi je govorio kako treba pametnu ženu koja će ga razumjeti i s kojom može, kako se tada metaforički izrazio, ‘krasti konje’. Mic po mic i počela je ta naša veza, koja je trajala 14 godina, započela je svoju priču Violeta Njegač (50) iz Poreča, koju u cijelosti možete pročitati u tiskanom izdanju 24sata od subote.

Iako je bio svećenik, sviđao mi se, a i ja sam se sviđala njemu. Bila je tu i razlika u godinama jer je bio 18 godina stariji. To je tako još od Adama i Eve. U ljubavi nema filozofije i ubrzo sam završila u njegovu udobnom krevetu u odajama raskošnog župnog dvora. Na godišnje odmore odlazili bismo zajedno, ali krišom, pazeći da ne naletimo na radoznale poglede. Kad bih dolazila k njemu u župni dvor, ulazila sam kroz sporedna vrata, a kad bih odlazila, prošla bih kroz glavna, kazuje Violeta svoju životnu priču isprepletenu ljubavlju, dvojbama, boli i patnjom.

Prije nekoliko godina pod pseudonim je objavila knjigu o svojem odnosu sa svećenikom, a sad je odlučila progovoriti javno. Do objave knjige za njezino ljubovanje s uglednim varaždinskim župnikom nikad nitko nije saznao. Sve je bilo obavijeno velom tajne, piše Hajrudin Merdanović u 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa