Pula više nije jedini grad bez snijega

0

Napokon je i Pula zabijelila. Od sinoć najveći istarski grad više nije jedini hrvatski veći grad bez snijega. Snijeg je počeo padati oko 1 sat iza ponoći. Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Pule upozorava da su vlasnici i korisnici stambenog ili poslovnog prostora dužni pločnike ispred objekta očistiti od snijega i poledice, a ako led ne mogu očistiti s pločnika treba ga posipati sipinom.

Plinara d.o.o. Pula skreće pažnju svim korisnicima plina da zahlađenje ne utječe na bilo kakva svojstva plina, ali preporučaju svim korisnicima da centralna grijanja preko noći ne gase da ne bi došlo do smrzavanja vode u sistemima centralnih grijanja i do pucanja cijelokupnog sistema grijanja. Ovo se odnosi pogotovo na škole i vrtiće koji se ne griju preko vikenda.

Ukoliko ste zbog snježnih padavina i neočišćenih putova ostali izolirani, a u hitnoj ste situaciji (slučaj potrebe liječničke, veterinarske pomoći i slično) nazovite broj 112 s kojeg će se usklađivati pružanje potrebne pomoći, javljaju iz Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Pule. (Foto: Paola Albertini)  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa