Voliš strip? Uključi se na besplatnu radionicu i osvoji nagradu!

0

Voliš stripove, zanima Te kako oni nastaju, a rado bi ih naučio/la crtati? Dođi i crtaj na besplatnoj strip radionici u sklopu projekta „Mreža za brda i otoke“, koji provodi Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara za sve između 13 i 17 godina.

Jedina istarska radionica održat će se u Buzetu u srijedu, 15. veljače u Osnovnoj školi Vazmoslava Gržalje s početkom u 11.00 sati. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti u školu ili na mail hupt@hupt.hr. Prijavljeni će crtati na radionicama s profesionalnim strip crtačem. Najbolji među crtačima dobit će prijenosno računalo i novčanu nagradu.

Isti dan 15. veljače 2012.g pozivaju se čelnici lokalnih zajednica, djelatnici službi socijalne skrbi, zdravstvenih ustanova, servisa u zajednici i osobe s paraplegijom i tetraplegijom da dođu na Tribinu na temu Osobe s paraplegijom i tetraplegijom – ravnopravni građani, u Pučkom otvorenom učilištu Buzet, prostor Gradske vijećnice, II istarske brigade 2, Buzet s početkom u 12.15 sati.

Projekt “Mreža za brda i otoke“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a provodi se u Buzetu, Čabru, Gospiću, Vrgorcu te na Hvaru, Korčuli i Lastovu. U okviru projekta za učenike u srednjoj i osnovnoj školi održat će se kratka prezentacija o rizičnom ponašanju te predstaviti strip natječaj i održati strip radionica u trajanju od dva školska sata za zainteresirane učenike. Za sve ostale zainteresirane u zajednici bit će održana tribina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa