Kristina Bulešić u Buzetu predstavila Heal Your Life program

0
Zdenka Majcan i Kristina Bulešić
Zdenka Majcan i Kristina Bulešić

U Buzetu je 21. veljače predstavljen svjetski poznat Heal Your Life program temeljen na životnoj filozofiji Louise L. Hay. Program i dvodnevnu radionicu koja će se u Buzetu održati 8. i 9. ožujka 2014. u sklopu Vitality programa Hotela Fontana predstavila je Kristina Bulešić, licencirana Heal Your Life trenerica koja je ovaj program donijela u Hrvatsku sredinom prošle godine.

Heal Your Life snažan je program koji daje konkretne alate i smjernice kako učiniti korak bliže sebi i odlučiti živjeti ispunjen i radostan život. Baveći se svim dijelovima svoga bića – umom, tijelom, duhom i emocijama, program uči kako prepoznati i osloboditi se starih uvjerenja, negativnih misli, izliječiti i prihvatiti prošlost, riješiti se brige za budućnost i početi živjeti u SADAŠNJOSTI. Heal Your Life program vodi prema sasvim novom načinu života, pružajući mogućnost da se doživi unutarnji mir, ljubav prema sebi, ravnoteža uma, duha i tijela te potpuno novi i zdravi način oslobađanja emocija.

Jedna od metode provedbe programa je dvodnevna radionica koja je koncipirana tako da se provode tehnike koje su zasnovane na temama poput: kako naše misli i životna uvjerenja kreiraju naš život i na koji način ih mijenjati; stvaranje zdravih odnosa; oslobađanje od negativnih emocija i destruktivnih modela ponašanja; unapređenje zdravlja; povezivanje misli i osjećaja; opraštanje sebi i drugima; ozdravljenje unutarnjeg djeteta; pronalaženje svoje životne svrhe; kreacija priče vašeg novog životnog puta.

Radionica Poklonite sebi Ljubav

Ovaj snažan transformacijski program u Hrvatsku je donijela Kristina Bulešić. Na prvoj regionalnoj edukaciji Heal Your Life trenera, koja se u svibnju 2013. godine održala u Beogradu, Kristina je stekla licencu Heal Your Life trenerice čime je postala dio moćnog planetarnog procesa transformacije. Do sada je održala dvije radionice u Puli, a povodom Dana žena, 8. i 9. ožujka 2014. održat će Heal Your Life radionicu „Poklonite sebi Ljubav“ u Buzetu. Prijave i rezervacije zaprimaju se do 4. ožujka 2014. godine na inspiracija@inspiracija.hr.

Heal Your Life radionica „Poklonite sebi Ljubav“ dio je Vitality programa za ožujak Hotela Fontana koji je predstavila Zdenka Majcan. Bogat program Vitality weekenda predviđen je za 21., 22. i 23. ožujka kada će se u Hotelu Fontana u Buzetu održati vježbe yoge pod vodstvom trenerice Branke Posedel, vježbe istezanja i aerobic pod vodstvom trenerice Ive Jeletić, radionica Govor tijela – neverbalna komunikacija uz lifecoach Barbaru Grgurić, radionica o duhovnosti i samoiscjeljenju Iscjeljivanje života i duše - kako rasti u zdravlje i radost te predavanje i radionica o duhovnosti i samospoznaji Čišćenje emocija je čišćenje bolesti dr. Antona Krajcara. U četvrtak 27. ožujka održat će se radionica izrade organskih šampona i balzama te predavanje o fitoterapiji, dok će se u subotu 29. ožujka održati prezentacija pripreme jela od sirove hrane u organizaciju udruge “Živa hrana”. Tijekom travnja održat će se plesni tečaj za standardne i moderne plesove.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa