Marina Jašić iz Rovinja postala Konzumova milijunašica

0
Marinin ispunjeni kupon iz velikog mnoštva pristiglih kupona izvukao popularni komičar i voditelj Ivan Šarić
Marinin ispunjeni kupon iz velikog mnoštva pristiglih kupona izvukao popularni komičar i voditelj Ivan Šarić

U Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu, u subotu 11. siječnja održano je svečano izvlačenje glavne nagrade u iznosu od milijun kuna u velikoj nagradnoj igri Konzuma „Moja milja kuna“.

Konzumov milijunaš postala je Marina Jašić iz Rovinja čiji je ispunjeni kupon iz velikog mnoštva pristiglih kupona izvukao popularni komičar i voditelj Ivan Šarić.

Velika nagradna igra „Moja milja kuna“ u Konzum prodavaonicama trajala je od 20. studenog do 31. prosinca 2013. godine, a u njoj su sudjelovali svi kupci koji su poslali kupon s ispunjenim osobnim podacima i sakupljenih 5 naljepnica za kupnju u Konzumu. Prikupljeno je više od 250.000 kupona.

„Nagradna igra „Moja milja kuna“ još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce, kako bi nagradio njihovu vjernost. Po broju pristiglih kupona, možemo reći da su naši kupci s oduševljenjem prihvatili ovu nagradnu igru i priliku za osvajanje vrijedne nagrade. Zahvaljujemo na suradnji Ivanu Šariću, koji je na svoj osebujan i simpatičan način u našim tv spotovima vodio kupce kroz pravila ove nagradne igre. Ivanu je pripala i čast da danas donese veliku sreću našem kupcu Marini Jašić iz Rovinja kojoj će ova 2014. godina zasigurno biti godina za pamćenje. Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svim našim kupcima na vjernosti te ih pozivamo da i ubuduće sudjeluju u našim nagradnim igrama koje ćemo i dalje s veseljem priređivati u Konzum prodavaonicama“, izjavio je ovom prilikom Gašpar Novak, direktor marketinga Konzuma.

Prikupljeno je više od 250.000 kupona
Prikupljeno je više od 250.000 kupona

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa