Članovi Dječjeg foruma posjetili gradonačelnika Miletića

0

Za članove Dječjeg foruma Društva Naša djeca Pula organiziran je 16. prosinca prijem kod gradonačelnika Pule Borisa Miletića. U sklopu posjeta učenici su imali priliku razgledati Komunalnu palaču, a upoznali su se i s radom različitih gradskih odjela. Članovi Foruma u pratnji voditeljica najprije su posjetili Gradsku vijećnicu i salu za vjenčanja, a potom ih je gradonačelnik ugostio u svom uredu.  

Dječji forum okuplja učenike od 9 do 14 godina starosti, a kroz igru, zabavu i razne aktivnosti uče o vlastitim pravima, širenju mira, tolerancije i suradnje te se od malih nogu odgajaju za demokratsko ponašanje i djelovanje u zajednici.

Najčešći oblici aktivnosti Dječjeg foruma su sastanci i radionice na kojima obrađuju teme o toleranciji i miru, izrađuju poruke koje kasnije proslijeđuju odraslima, organiziraju izložbe, kvizove i priredbe te se dopisuju i surađuju s ostalom djecom u svijetu i s drugim Dječjim forumima u Hrvatskoj. Na kraju prijema djeca su gradonačelniku Miletiću uručila prigodno izrađenu blagdansku čestitku, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa