Ugovore s Gradom Vodnjanom potpisalo 11 novih stipendista

0
Novi stipendisti kod gradonačelnika Klaudija Vitasovića
Novi stipendisti kod gradonačelnika Klaudija Vitasovića

U prostorijama Grada Vodnjana 15. prosinca upriličeno je svečano potpisivanje ugovora novih stipendista za školsku/akademsku 2011./12. godinu. Naime, na temelju raspisanog natječaja Grad Vodnjan dodijelio je ukupno 11 stipendija, od toga 3 stipendije učenicima srednjih škola i 8 stipendija studentima.

Studentima se dodjeljuje 800 kuna mjesečno, a iznimno, vrlo uspješnim studentima s prosjekom ocjena iznad 4,5, pripada stipendija od 1.000 kuna mjesečno. Za učenike srednjih škola predviđena je stipendija  u iznosu od 600 kuna mjesečno.

Ovom su prigodom učenici i studenti  popričali s gradonačelnikom Klaudijom Vitasovićem o aktualnim temama važnim mladim ljudima, o njihovim potrebama, ali i uspjesima tijekom školovanja te planovima za budućnost. Grad Vodnjan trenutno stipendira oko 50 učenika i studenata. 

Ovogodišnji novi stipendisti su: Jasna Krapac, Ana Mirković, Martina Kmet, Valentina Orlić, Antonella Mendiković, Ana Milovan, Raffaele Delcaro, Debora Moscarda, Ivana Pajković, Arlen Kapetanović i Nicole Butković.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa