Puljanin krao po obiteljskim kućama

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Pule i utvrdila osnovanu sumnju da je tijekom ljeta počinio dva kaznena djela teške krađe.

Naime, mladić je prvo sredinom srpnja tijekom noći ušao kroz otvoreni prozor u obiteljsku kuću u Ulici Valdefora u Puli. Dok su ukućani spavali, Puljanin je otuđio prijenosno računalo i dva mobitela, čime je 35-godišnjeg vlasnika iz Zagreba oštetio za oko 6 tisuća kuna. Drugu tešku krađu 21-godišnjak je počinio krajem kolovoza. Tada je, također tijekom noći, preskočio ogradni zid i ušao u dvorište obiteljske kuće na Stoji. Nakon što je nasilno otvorio balkonska vrata, mladić je iz unutrašnjosti kuće otuđio prijenosno računalo, mobitel, zlatni sat i novac, oštetivši time 79-godišnjakinju iz Pule za oko 70 tisuća kuna.

Zbog osnovane sumnje da je počinio dvije teške krađe, 21-godišnjak je jučer, 13.prosinca, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, nakon čega je prepraćen nadležnom državnom odvjetniku u Puli te je nakon saslušanja, u poslijepodnevnim satima pušten- izvjestila je PU Istarska.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa