Šajeta oduševio istarske studente u Zagrebu

0
Dražen Turina Šajeta
Dražen Turina Šajeta

Upornost zagrebačkog Kluba studenata Istre „Mate Balota“ da svojim gostima i svim zainteresiranima pruži božićni koncert za pamćenje doista se isplatila! Naime, 9. prosinca u popunjenom zagrebačkom klubu „Željezničar“ nastupio je Dražen Turina Šajeta koji se pokazao ne samo kao odličan pjevač, već i kao odličan zabavljač.

Svojim pošalicama i sitnom dozom cinizma o svemu što se događa oko nas, uspio je okupljenu publiku itekako oduševiti. Kako je kazao i sam Šajeta, koncert je bio iznad svih očekivanja, a publika je bila odlično raspoložena.

Šajeta je koncert započeo svojim hitom „Leteća Barbara“, što je bio pun pogodak, budući da su se oni najvjerniji fanovi brzo zgurali u prve redove ne bi li zajedno s njim pjevali njegove stihove. Slijedile su pjesme „Cice i guzice“, „Party za ekipu“, „Moji koraki“, „Košulja  plava“, „Lungomare“ te i one manje poznate široj javnosti ali ne i prisutnoj publici.  

Za odlično zagrijavanje atmosfere zaslužan je bend „Take 5“ iz Umaga. Njihov odličan izbor stranih i domaćih hitova odmah su rasplesali publiku, a da je njihov nastup bio iznad očekivanja, govori i činjenica da je publika tražila bis. Treba napomenuti da je pjevačica benda, Valentina Borčić, redovita članica KSI „Mate Balota“.

„Ovom prilikom htjeli smo našim članovima pružiti priliku da nastupe pred svojom publikom, a sudeći po rekacijama prisutnih, bend Take 5 pokazao se odličnim izborom“, kazao je Dorian Siljan iz Uprave kluba dodajući da će i ubuduće nastojati pružiti priliku svojim članovima da pokažu svoje raznolike talente. Ocjena koncertu - perfektna petica! Kao dokaz tome može poslužiti činjenica da je oduševljeni Šajo „guštao“ i pjevao sa studentima sve do zatvaranja kluba, priopćeno je iz Kluba studenata Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa