Šajeta u petak u zagrebačkom klubu Željezničar

0

Poznati istarski pjevač i zabavljač Dražen Turina Šajeta nastupit će u petak 9. prosinca u zagrebačkom klubu Željezničar. Osim Šajete posjetitelje će zabavljati i mladi rock-pop band – Take 5 kao i već dobro prihvaćeni dj-evi Kluba studenata Istre „Mate Balota“ koji u suradnji s klubom Željezničar organizira koncert.

U višegodišnjoj glazbenoj karijeri grupa Šajeta objavila je slijedeće studijske albume: Blues berača šparuga (1996.), Božja beseda i vražje delo (1997.), Istradamus vulgaris (2000.), Doba vodenjaka (2003.) te Kope i špade (2007.). Dugogodišnju afirmaciju na glazbenoj sceni Šajeta je okrunio suradnjom s mnogim poznatim glazbenicima iz koje nastaju dobro poznati hitovi (Košulja plava feat. Eni, Rulet feat. Vlado Kreslin kao i Novi val feat. KUD Idijoti). Iako se već nekoliko godina ne pojavljuje intenzivno na sceni njegove pjesme su i dalje popularne i redovito se pojavljuju u radijskim eterima (Evergrin, Party za ekipu, Leteća Barbara, Kraljica patetike). Ovoga puta imate ih priliku poslušati uživo u Željezničaru, gdje Vas osim dobrih starih hitova, očekuje i mnogo zabave u pravoj studentskoj atmosferi.

Cijena ulaznice je 30 kuna u pretprodaji i možete ih kupiti u Klubu studenata Istre (Ilica 13/1). Na dan koncerta ulaznice će se moći kupiti za 40 kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa