potpora s juga

Dubrovačka stranka podržala Flega na izborima za Europarlament

0
Valter Flego u Europskom parlamentu
Valter Flego u Europskom parlamentu

„Dubrovačka stranka na nadolazećim izborima za Europski parlament pruža snažnu podršku Valteru Flegu, dosadašnjem europarlamentarcu IDS-a, koji je u proteklom mandatu opravdao povjerenje hrvatskih građana“, poručili su iz Dubrovačke stranke nakon održanog sastanka vodstva Istarskog demokratskog sabora (IDS) i Dubrovačke stranke (DUSTRA).

 

- Suradnja naše dvije stranke i pružanje podrške kandidatu Flegu logičan je slijed s obzirom na programske smjernice koje obje stranke njeguju, a to su jak regionalizam, demokratska načela i europske vrijednosti. Snažan predznak koji povezuje DUSTRU i IDS je djelovanje u dvije najrazvijenije hrvatske sredine - Istre s jedne i Dubrovnika s druge strane, istaknuo je predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž.

Kandidat i nositelj liste broj 9 Valter Flego zahvalio se na podršci i poručio:"Ova suradnja proizlazi iz snažne povezanosti obje stranke s njihovim regionalnim identitetom i zalaganjem za razvoj i napredak, ali i njegovanjem kulture i povijesnih posebnosti naših regija. Bit ću glas jedne normalne i otvorene Hrvatske u Europskom parlamentu. Želim nastaviti tamo gdje sam stao i ponovno osigurati velike europske novce za sve naše projekte doma!“

- Za Dubrovačku stranku i IDS ovo je početak jedne uspješne suradnje koja prepoznaje potrebe i probleme ljudi u našim sredinama. Tko će se snažnije zalagati za naš kraj od nas koji iz tih krajeva dolazimo? Zato ćemo suradnjom i razmjenom uspješnih iskustava raditi na unapređenju i razvoju naših regija, poručili su nakon održanog susreta. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa