izbor čitatelja portala punkufer

Ovo su najbolje pizzerije u Istri

0
Ilustracija (Foto: Mirjana Vermezović Ivanović)
Ilustracija (Foto: Mirjana Vermezović Ivanović)

Da se o ukusima itekako raspravlja, pokazali su komentari čitatelja na Facebooku na tekst portala Punkufer 10 mjesta gdje ćete pojesti neke od najboljih pizza u Hrvatskoj - i poželjeti se vratiti. Među brojnim reakcijama čitatelja stigli su i novi prijedlozi o mjestima diljem Lijepe Naše u kojima se mogu pojesti vrhunske pizze, pa krenimo…

 

Plomin

Pizzeria Burra u Plominu, nedaleko od Labina, ima brojne obožavatelje koji hvale dobar spoj istarskih i talijanskih sastojaka, kao i prozračno napolitansko tijesto. Pesto od oraha, boškarin, vrganji, trubače i jadranske kozice neki su od sastojaka koje ćete naći na jelovniku.

Labin

Čitateljice Marijana i Dajana hvale pizzeriju Napoli u Labinu, poznatu po napolitanskim pizzama. Cijene im se kreću od oko 7,50 eura do 14 eura. U Napoliju možete probati pizzu s crnim tijestom, popularnu pizzu s mortadelom i pestom od pistacija i druge divote.

Cerovlje

Renatina preporuka ide za pizzeriju 2. peron, a svojedobno je oduševila i fotografa Romea Ibriševića, o čijim smo dojmovima pisali: "Bolju pizzu u životu nisam jeo." 2. peron peče pizzu tankog i hrskavog tijesta, od brašna tipa 00. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa