ona je imala najluđu izvedbu večeri

Lasagna vodi i u broju pregleda na YT. Vještica mu je vrlo blizu

0
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Jutro nakon sjajnog nastupa u polufinalu Eurovizije Baby Lasagna prvi je u broju pregleda na YouTubeu.

Naime, svaki pojedinačni nastup odvojen je u poseban klip, pa se lako može brojati tko je koliko sakupio. Od početka je hrvatski predstavnik u prednosti, ali vrlo blizu iza njega je Irska. 

Nastup "vještice" Bambie Thug je također bio impresivan i također je imao sjajnu reakciju publike. U trenutku pisanja ovog teksta Baby Lasagna je na 517.000 pregleda, a ona na 502. Irski predstavnici su imali vrlo upečatljiv i jedinstven, horror scenski nastup, a za pjesmu se može reći da je "je ča je".

 

Po broju pregleda na trećem mjestu je Ukrajina s 431.000, a svi su daleko ispod. Naravno, jednako kao ni kladionice, ni pregled na YT-u ne mora ništa značiti, ali i može, pogotovo kada su u pitanju glasovi publike. Sjetimo se da je prošle godine Let 3 imao puno pregleda, na koncu nije prošao baš sjajno u finalu kada je u pitanju žiri, ali je imao puno glasova publike. 

Što se tiče kladionica, jutro nakon polufinala Lasagna je na 36 posto, a Švicarska na 16 posto pa Italija na 10 posto. Ove dvije države, koje se smatraju najvećim konkurentima za pobjedu, nastupaju u drugom polufinalu u četvrtak, poslije kojeg će se sigurno mijenjati koeficijenti. 

Potom ide Ukrajina, a na petom mjestu je Irska. (I. B.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa