'Teatro Ariston je eksplodirao'

Senzacija na Sanremu: pobjedu odnijela djevojčica Zoe iz Pule

0

Zoe Šestan, 12-godišnja djevojčica iz Pule ovogodišnja je pobjednica festivala Sanremo Junior koji se održao na pozornici Teatra Ariston, jednog od najprestižnijih i najslavnijih talijanskih kazališta. Njezina majka Rosana Nenadić na Facebooku je podijelila objavu u kojoj slavi kćerin najnoviji uspjeh.

"Noćas se neće spavati!!! Teatro Ariston Sanremo je eksplodirao. Grand Prix Sanremo Junior 2024. došao je Zoe Šestan", napisala je majka te dodala kako se nisu nadali ničemu te je zahvalila Sanremu na gostoprimstvu i ovoj lijepoj nagradi.

Zoe je na pozornici izvela pjesmu britanske glumice i pjevačice Cynthie Erivo 'Stand Up', koja je i autorica pjesme iz filma Harriet iz 2019. godine. 

 

Festival Sanremo Junior je natjecanje koje okuplja najbolje mlade pjevače soliste od šest do 15 godina iz cijelog svijeta. Organizacija samog festivala dodijeljena je tvrtki Kismet koja već dugi niz godina djeluje na međunarodnoj kulturnoj, obrazovnoj i umjetničkoj sceni.

Ova talentirana djevojčica iza sebe ima više od 60 nastupa, a osvojila je i brojne druge nagrade na međunarodnim festivalima. Zoe je već prije sudjelovala na velikim događajima poput Balkan Festa te na natjecanjima kao što su Euro Pop Contest Perle u Berlinu te WAPA Viva Italia u Rimu gdje je osvojila Super Grand Prix, a u Sanremu je na pozornici zablistala uz pratnju Sanremo Junior Orchestra koji ima 32 člana. Na prošlim se natjecanjima predstavljala kao solistica, u društvu drugih mladih glazbenika, rock bendova i harmonijskih orkestara.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa