U potrazi si za poslom? Imamo rješenje! 

Traže se voditelji, prodavači, tehničari...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

PROFESIO, jedna od vodećih agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju u Hrvatskoj i regiji, za potrebe svog tima traži Djelatnika na prijemu ambalaže (m/ž). Nova osoba bit će zadužena za: zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, razvrstavanje ambalaže, označavanje vreća, vođenje evidencije, održavanje čistoće parkinga i radnog prostora. Prijave primaju do 5. svibnja.

BUTAN PLIN d.o.o. dio je SHV ENERGY grupe koja zapošljava 16.000 ljudi u 25 zemalja na četiri kontinenta. Zbog širenja poslovanja u potrazi su za Voditeljom materijalnog knjigovodstva (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno 3 godine radnog iskustva, aktivno poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada u računovodstvenim programima, aktivno korištenje MS Office alata, s posebnim naglaskom na Excel i fleksibilnost prilagodbe u radu s novim platformama. Javi im se do 25. travnja.

Postani dio jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koja svoje znanje i iskustvo prenosi i na talijansko tržište osiguranja, u sklopu strategije širenja u države Europske unije. Prijavi se na oglas za posao u ADRIATIC osiguranju na poziciji Agent u Call centru (m/ž). Od budućeg kolege očekuju minimalno SSS, poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, brzo i precizno rješavanje zadataka te proaktivan pristup i predanost. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 26. travnja.

Želiš manje rutine, a više dinamike? Javi se na oglas Prodavač (m/ž) u Lidlu i postani dio tima u kompaniji koja nosi titulu Poslodavac prvog izbora. Od kandidata očekuju SSS, spremnost na timski rad, dok je prethodno radno iskustvo u trgovini ili u ugostiteljstvu poželjno. Oglas je aktivan do 28. travnja.

Ako tražiš posao koji će minimalno uključivati ured, sjedenje i tipkanje za laptopom, a najvećim dijelom teren, vožnju, spajanje usluga i rješavanje teškoća te pri tome i upoznavanje s mnoštvom ljudi, upravo si ga pronašao/la! Pridruži se skladnom timu Hrvatskog Telekoma na poziciji Tehničar za telekomunikacije (m/ž). Nude stimulativna primanja i bonusi na plaću, službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop, tablet te fleksibilno radno vrijeme. Svoju prijavu pošalji do 16. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa