casting u labinu

Traže se statisti za film 'Balkan adventure'

0
Oskarovac Eddie Redmayne na snimanju filma u Labinu (Foto: Saša Miljević/Pixsell)
Oskarovac Eddie Redmayne na snimanju filma u Labinu (Foto: Saša Miljević/Pixsell)

Traže se statisti za potrebe snimanja igranog filma 'Balkan adventure' redatelja Olekseja Komarovskoga u ukrajinsko-hrvatskoj koprodukciji. 

 

"Za potrebe snimanja ukrajinske romantične komedije 'Balkan adventure' u potrazi smo za ljudima svih životnih dobi i spolova, koji bi voljeli statirati kao turisti i lokalci, te ljudima mlađe i srednje dobi, koji bi se iskušali u statiranju uzvanika na vjenčanju i luksuznoj zabavi. Tražimo i dva mladića do 30 godina, za uloge snimatelja i fotografa; ženu u ulozi novinarke i muškarca, kao snimatelja vijesti; potom mladu obitelj (majka, otac, djeca) sa psom (idealno, ali ne i nužno zlatnim retriverom); dva muškarca izražene sportske grade za uloge tijelohranitelja; gospodina starije životne dobi i jake tjelesne grade; barmena s iskustvom u tom poslu te djevojke i mladiće s iskustvom u konobarenju", pozivaju organizatori. 

Prethodno glumačko iskustvo nije potrebno, a angažman se honorira.

Zainteresirani se trebaju javiti na mejl cro.adventure.2024@gmail.com ili broj telefona 099 350 3345. Casting će se održati sutra, 11. travnja u Labinu, u Negrijevoj 3, od 18 do 20 sati te u subotu, 13. travnja od 10 do 12 sati. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa