euforija u Malmöu

Baby Lasagna u finalu Eurosonga!

0
Energičan nastup Baby Lasagne (Foto: Jessica Gow/Reuters)
Energičan nastup Baby Lasagne (Foto: Jessica Gow/Reuters)

Umažanin Baby Lasagna potvrdio je večeras ono što kladionice već mjesecima predviđaju, da je jedan od favorita, ako ne i favorit Eurosonga. U večerašnjoj polufinalnoj večeri u švedskom Malmöu izborio je prolaz pjesmom zaraznog ritma "Rim Tim Tagi Dim", uz ovacije i euforiju publike. Odmah nakon sjajnog nastupa skočili su izgledi na kladionicama za pobjedu hrvatskog predstavnika, i to na čak 37 posto.

Lasagnin nastup bio je, kao i na generalnoj probi, gdje je izmamio ovacije, energičan, uz njega je plesala gotovo cijela dvorana. Lasagna, njegov bend i plesači nastupili su u kostimima inspiriranim istarskom narodnom nošnjom, a ovih je dana, doznajemo, nastala prava pomama za do jučer omraženim čentrinima. Oni koji ih nisu stigli kupiti jer su bili rasprodani čak su posegnuli za tabletićima na televizorima i stolićima u dnevnim boravcima nonića. 

 

Hrvatski predstavnik i njegova pratnja nastupili su sedmi, od ukupno 15 natjecatelja. 

Večeras su nastupli i predstavnici Cipra, Srbije, Litve, Irske, Ujedinjenog Kraljevstva, Ukrajine, Poljske, Islanda, Njemačke, Slovenije, Finske, Moldavije, Švedske, Azerbajdžana, Australije, Portugala i Luksemburga.

Uz Lasagnu, u subotnje finale ušli su i predstavnici Srbije, Portugala, Slovenije, Ukrajine, Litve, Finske, Cipra, Irske i Luksemburga. 

Druga polufinalna večer održat će se u četvrtak, a grand finale bit će u subotu. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa